Kahvaltılı sabah namazı

Yatağan Mütfülüğü ilginç bir uygulama başlatarak Merkez Aşağı Camiide her sabah namazından sonra cemaate kahvaltı veriyor. Cemaat ise bu uygulamadan oldukça memnun.Muğla Yatağan İlçesi Müftülüğü başlattığı uygulama...

Kahvaltılı sabah namazı

Yatağan Mütfülüğü ilginç bir uygulama başlatarak Merkez Aşağı Camiide her sabah namazından sonra cemaate kahvaltı veriyor. Cemaat ise bu uygulamadan oldukça memnun.

Muğla Yatağan İlçesi Müftülüğü başlattığı uygulama ile Merkez Aşağı Camide her Cuma sabah namazına katılan cemaate namaz çıkışı sabah kahvaltısı veriyor.

Cami imamı Üzeyir Yıldırım Kahvaltıyı özenle hazırlıyor.  Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz bu konuda yaptığı açıklamada; “Başlattığımız bu uygulama hem cemaate teşvik oluyor hem de sosyal bir ortam oluşuyor. Namaz çıkışı bu sayede cemaat ile sohbet etme imkânı doğuyor. Kahvaltılarımız da cemaatimizin desteği ile sağlanıyor. Bazen çorba, bazen simit peynir, bazen de süt simit şeklinde kahvaltı veriyoruz. İnşallah bu güzel uygulamayı diğer camilerimizde de başlatmayı hedefliyoruz”dedi.

Camiye katılan cemaat ise uygulamadan çok memnun olduklarını belirtiyorlar. Sabah namazına katılanlar; ‘Müftü hocamız Şahabettin Yılmaz ve İmamımız Üzeyir Yıldırım’dan Allah razı olsun namaz çıkışı kahvaltıda dostluklarımızda pekişiyor’ şeklide konuştular.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.