Kadınların Gözünde Muğla Olmak

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Muğla Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak üzere “Kadın...

Kadınların Gözünde Muğla Olmak

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Muğla Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak üzere “Kadın Gözüyle Muğla’da Kadın Olmak” konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Yarışma; amatör veya profesyonel kadın fotoğrafçıların kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor.

Yarışmaya sadece kadın yarışmacılar katılabilirken,  başvurular elden ve CD ile yapılacak.

Yarışma sonucunda;

Birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin lira, 4 kişiye de mansiyon ödülü olarak 250’şer lira verilecek.

8 Mart 2015 tarihinde ödül töreninin gerçekleştirileceği yarışma için çağrıda bulunulurken, yarışma ve başvuru şartların ile ilgili geniş bilgilerin, www.mugla.gov.tr , www.mugla.aile.gov.tr, www.muglaab.gov.tr adreslerinden ve 0 252 214 12 40 nolu telefondan edinilebileceği açıklandı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.