Kadınlara kadın sağlığı konferansı

AK Parti Milas Kadın Kolları, Milas Toplum Sağlığı Merkezi ve Bodrum Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlediği etkinlikte Milaslı bayanlar kadın hastalıkları konusunda bilgilendirildi.AK Parti Milas Kadın Kolları Başkan...

Kadınlara kadın sağlığı konferansı

AK Parti Milas Kadın Kolları, Milas Toplum Sağlığı Merkezi ve Bodrum Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlediği etkinlikte Milaslı bayanlar kadın hastalıkları konusunda bilgilendirildi.

AK Parti Milas Kadın Kolları Başkan Sevgi Turan öncülüğünde, Bodrum Acıbadem Hastanesi ve Milas Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlik yoğun ilgi gördü. Milas Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yapılan program Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi İlçe Sağlık Müdürü Duygu Sarı’nın açılış konuşması ile başladı.

Daha sonra AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan, herşeyin başının sağlık olduğunu belirterek AK partili kadınlar olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini söyledi.

Daha sonra uzmanlar hanımlara kadın hastalıkları konusunda detaylı bilgiler verdiler.

Çok sayıda bayanın katıldığı etkinlikte bayanlara eğitici dokumar verildi. Hanımlara ayrıca ücretsiz olarak meme ve rahim kanseri ile şeker hastalığı için gerekli tetkikler uzman doktorlar tarafından yapıldı.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.