Kadınlar meslek sahibi oldu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, Fethiye'de "Gönül Elçileri Projesi" çerçevesinde meslek sahibi olan kadınlara sertifikalarının verildiği törene katıldı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın...

Kadınlar meslek sahibi oldu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, Fethiye'de "Gönül Elçileri Projesi" çerçevesinde meslek sahibi olan kadınlara sertifikalarının verildiği törene katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde kadınların topluma kazandırılması için yürütülen "Gönül Elçileri Projesi"yle; Fethiye Anadolu Otelcilik Okulu, Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi, Ölüdeniz İlkokulu, Halk Eğitim Merkezi, Esnaf Sanatkarlar Eğitim Merkezi’nde açılan  aşçı yardımcılığı, ön büro, çocuk gelişimi kurslarına katılan 395 kadından 371'i kursları başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. 

Gönülden gönüle giden yolda kadınlara, çocuklara, engellilere yardımcı olan Muğla ve ilçelerindeki gönül elçilerine teşekkür eden Fatma Dilek Güvençer: “Kadınlarımızın meslek sahibi olması; ailelerine katkıda bulunup kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacaktır.” dedi.

“Gönül Elçileri Projesi”ni yürüten Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın eşi Zeynep Çalık ise Fethiye'de pek çok kadının meslek sahibi olmalarını sağlamaktan mutlu olduklarını ve bu gönül birliğine destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Projeye gönüllü katkıda bulunan yönetici, öğretmen ve basın mensuplarına da teşekkür belgeleri sunuldu.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan sertifika ve teşekkür belgesi törenine Fatma Dilek Güvençer’in yanı sıra Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık,  dairelerin müdürleri, kursiyerler ile kurs öğretmenleri katıldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.