Kadınlar Günü’nde Vali Şahin’e ziyaret

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, ilimizde faaliyet gösteren kadın derneklerinin temsilcileri ile birlikte 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.Hem ülkemizdeki hem...

Kadınlar Günü’nde Vali Şahin’e ziyaret

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, ilimizde faaliyet gösteren kadın derneklerinin temsilcileri ile birlikte 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Hem ülkemizdeki hem de Dünyadaki bütün kadınların Kadınlar Gününü kutlayan Vali Şahin, “Tüm kadınlarımıza sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu günler diliyorum. Topluma yaptığınız katkılar takdire şayan. İlimizde sizlerinde desteği ile çok daha güzel günlere geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Dezavantajlı grupların her şeyden önce geldiğini ve onlarla ilgili konuların ötelenemeyeceğini ifade eden Vali Şahin, “Kadın, çocuk veya yardıma muhtaç vatandaşlarımıza el uzatmak çok önemli. Bizim geleneklerimizde de bunlar var. Onlara destek olmak bizim insanlık vazifemiz. Hem devlet hem mahalleli olarak onlara el uzatmak herkesin görevi. Bu insanları toplumun her kesiminin kucaklaması lazım.” dedi.

Her zaman devletin yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşılamadığını vurgulayan Vali Şahin, “ Çevrenizde bizim göremediğimiz bilemediğimiz destek bekleyen vatandaşlarımız olabilir. Bunlara beraber sahip çıkalım.  Bu vatandaşlarımızı bize bildirin. Bu tür sosyal konular çok önem verilmesi gerekiyor. Yardımseverlik bizim geleneğimizde vardır. Bu tür özelliklerimizi kaybetmememiz lazım.” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gülfer Özen yaptığı konuşmada, sadece bugün değil 365 gün kadınların hatırlanması gerektiğini söyledi.

Karya Kadın Derneği Başkanı Nahide Uçar ise, “Mikro Kredinin Muğla’da yayılması konusunda verdiğiniz destekler için teşekkürler.  Kadınlarımızı bir çatı altında toplamak gerçekten çok güzel. Biz Muğla’da bunun öncülüğünü yapıyoruz. Umarım bunu yaygınlaştırırız.” şeklinde konuştu.

Gönüllü bir kuruluş olduklarını ifade eden Gökkuşağı Kadın ve Aile Derneği Başkanı Aslı Gürsoy Yavuz, “Amacımız eğitim. Son 2 yıldır korumaya muhtaç çocuklarımız için bir adım attık. Muğla’mız, kadınlarımız ve gençlerimiz adına verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Psikolog Semra Karaağaçlı ise, Muğla’nın Kadın Dostu Şehir olmasını istediklerini vurguladı.

Mikro Kredi Muğla Şubesi Sorumlusu Necla Akdağ, “Artık Muğla’nın en güzel binalarından ve caddelerinden birinde Mikro Kredi kullanan kadınların satış yapacağı bir yeri olacak. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.