Kadınlar golfte de çok usta

Bodrum Golf&Tenis Kulübü’nde bugün gerçekleşen BGTK &Ramada Resort Kadınlar Günü Golf Turnuvası, heyecan dolu anlar yaşattı.Bodrum Golf & Tenis Kulübü’nde bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara...

Kadınlar golfte de çok usta

Bodrum Golf&Tenis Kulübü’nde bugün gerçekleşen BGTK &Ramada Resort Kadınlar Günü Golf Turnuvası, heyecan dolu anlar yaşattı.

Bodrum Golf & Tenis Kulübü’nde bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel bir turnuva düzenlendi. BGTK &Ramada Resort Kadınlar Günü Golf Turnuvası’na ara ara yağan yağmura rağmen çeşitli şehirlerden ve Bodrum’dan yarısı kadın yaklaşık 50 golfçü katıldı, 100’den fazla golfsever turnuvayı büyük bir ilgiyle takip etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği, sabah erken saatlerde başlayan turnuvada kadın golfçüler, golfte de ne kadar usta olduklarını gösterdi. Gün boyu devam eden turnuvada birbirinden heyecanlı anlar yaşandı. OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk’ün de katıldığı turnuva, akşam saatlerinde sona erdi.

Turnuvanın hemen ardından Ramada Resort Hotel’de bir ödül töreni ve kokteyl düzenlendi. Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da katıldı. Bodrum Golf&Tenis Kulübü tarafından hazırlanan özel kupalar sahiplerini bulurken kokteyle yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Törende konuşan Nurten Öztürk konuşmasında yağmurlu havada mücadele etmekten büyük keyif aldıklarını belirterek; “3 erkeğe minnettarım. Atatürk, babam ve eşim. Aslında bir gün değil her gün kadınlar günü. Bugün çok güzel bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bodrum Golf&Tenis Kulübü (BGTK) Genel Müdürü Caner Tuna da bir konuşma yaptı. Tuna konuşmasında golf sporunun Bodrum’da 12 ay turizm için mükemmel bir alternatif olduğunu belirterek; “Ramada Otel’e katkılarından dolayı teşekkür ederim. Umarım her ay böyle güzel turnuvalara imza atarız. Bodrum’da hep beraber daha çok turnuva yapmalıyız. Kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği olan herkese başta Fikret Öztürk olmak üzere teşekkür ederim. Sayın Kaymakamımıza da her zaman bize olan desteğinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Caner Tuna ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’a devamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BGTK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk te yağmura rağmen turnuvaya çok güzel bir katılım olduğunu, çok güzel bir gün geçirdiklerini belirtti. Öztürk’ün eşine yönelik söylediği; “ben eşimle evlendiğim gün doğdum” sözleri salondan büyük alkış aldı.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise turnuvayı düzenleyen BGTK’ya ve katılanlara teşekkür etti, kış turizmi için golfün öneminden bahsetti. Kaymakam ayrıca kış turizmi için kongre turizminin öneminden bahsetti, kongre merkezinin ise sezona yetişeceğini söyleyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Ramada Resort Satış Pazarlama sorumlusu Sibel Uzun ise ilk defa kadınlar adına düzenlenen bir turnuvaya katkı vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

BGTK &Ramada Resort Kadınlar Günü turnuvasında kadınlar kategorisinde İstanbul Golf Kulübü’nden (IGK) Ayşe Arıcı 3., Klassis Golf Kulübü’nden Sinem Erülgen 2. Olurken 1. IGK’den Aynur Kutal oldu. Erkekler kategorisinde ilk 3 sırayı Bodrum Golf Kulübü golfçüleri aldı. 3. Richard Özatacan, 2. İsmail Atlı olurken 1. Adnan Atakan oldu. Dereceye girenlere kupalarını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk verdi. Emre Optik ise dereceye giren sporculara birer gözlük hediye etti.

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.