Kadın üreticiler için kampanya

Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların ev ekonomisine daha çok katkı sağlamaları adına e-ticaret kampanyası başlattı.MUTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu...

Kadın üreticiler için kampanya

Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların ev ekonomisine daha çok katkı sağlamaları adına e-ticaret kampanyası başlattı.

MUTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz girişimci ruha vurgu yaparak; “El becerisine sahip kadınların ürettikleri tüm ürünleri daha çabuk ve daha geniş müşteri kitlesine ulaştırmaları adına bu projeyi başlatıyoruz. Bu proje ile sınır olmaksızın tüm kadınlar bize ulaşarak butikbebe.com da ürettikleri tüm bebek ürünlerini internet ortamında satışa sunabilecekler. Amacımız tüm kadınları ticaret yapmalarını sağlayarak çok sayıda girişimci kadına ulaşmak istiyoruz” dedi.

KAGİK Başkanı Sultan Yılmaz, Deniz Medya Grup’un katkılarıyla başlattıkları bu kampanyada tüm girişimci, üretken kadınlara ulaşmak istediklerini belirterek; “ El becerisine sahip pek çok kadın ürettikleri ürünleri pazarda satarak ailesine destek olmaya çalışıyor. Bu proje ile kadınlarımız hem sanal pazarda hem de gerçek pazarda daha çok müşteri ile buluşacak ve ürünleri daha çok alıcı bulacak. Üretilen el emeği göz nuru ürünler Türkiye’nin dört bir tarafından alıcı bulacak“ dedi.

Başkan Yılmaz, ürünlerini sanal ortamda satışa sunmak isteyen girişimci kadınların MUTSO Kadın Girişimciler Kurulu ile irtibata geçebileceklerini ifade ederek tüm müteşebbis kadınları bu kampanyada görmek istediklerini belirtti.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.