“Kadın siyasetin öznesidir”

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Kongresi’nde mevcut başkan Armağan Erol tekrar seçildi. Erol, kadının siyasetin nesnesi değil öznesi olduğunu vurguladı.AK Parti İl Kadın Kolları 4’üncü olağan kongresi Muğla Sıtkı Koçman...

“Kadın siyasetin öznesidir”

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Kongresi’nde mevcut başkan Armağan Erol tekrar seçildi. Erol, kadının siyasetin nesnesi değil öznesi olduğunu vurguladı.

AK Parti İl Kadın Kolları 4’üncü olağan kongresi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı kongre tek aday ile yapılırken, mevcut Başkan Armağan Erol tekrar başkanlığa seçildi.

Kongrenin açılışında konuşan AK Parti İl Kadın kolları Başkanı Armağan Erol, “AK Parti kuruluşundan bu yana siyasete kattığı değerler ile siyasetin daha güvenilir, daha şeffaf yapılabileceğini ortaya koymuştur. Ayrıca toplumsal sınıflara, cinsiyetlere bakmadan herkesin siyasete katılmasının önündeki engelleri kaldırmaya kararlıdır. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun bize duyduğu güven ile bir yandan siyasetten ekonomiye, eğitimden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında biz kadınlar aktif roller üstleniyoruz. Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir” dedi.

Erol, Türkiye’nin artık dünün Türkiye’si olmadığını belirterek, “Türkiye artık ekonomisi ile ayakta duran ve sağlam basın, askeri gücü ile ve genç nüfusu ile güçlü bir devlettir. Biz gücümüzü dağıtmadıkça, millet olarak aynı ufka baktıkça hiçbir güç bizi yıkamayacaktır. Siyasetin hasım olduğu bilincindeyiz. Mücadelemizi hasmımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Bizin anlayışımız, birbirimizin önünde ya da arkasında olmak değil, yan yana durabileceğimiz bir takım olmaktır” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.