KADIN GİRİŞİMCİLERE HİBE DESTEĞİ SAĞLANACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve Coca Cola Türkiye firması işbirliğinde, yeme - içme sektöründeki 81 ilden 30 kadın girişimciye 30 bin TL hibe desteği sağlanması amacıyla proje başlatıldı.TOBB'nin...

KADIN GİRİŞİMCİLERE HİBE DESTEĞİ SAĞLANACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve Coca Cola Türkiye firması işbirliğinde, yeme - içme sektöründeki 81 ilden 30 kadın girişimciye 30 bin TL hibe desteği sağlanması amacıyla proje başlatıldı.

TOBB'nin öncülüğünde kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının sağlanması amacıyla, Habitat Derneği ve Coca Cola Türkiye işbirliğinde "Kız Kardeşim" adıyla başlatılan proje kapsamında 81 ilden seçilecek yeme-içme sektöründeki 30 kadın girişimciye hibe desteği sağlanacak. Hibe, 29 kadın girişimciye 25 bin TL, jüri özel ödülü olarak da bir kadın girişimciye ise 40 bin TL olarak uygulanacak.

"Kız Kardeşim Hibe Programı" kapsamında yeme - içme sektöründeki 30 kadın girişimciye yapılacak hibe desteği projesi için ayrıntılı bilgi ve başvuru koşulları https://kizkardesim.net/kiz-kardesim-hibe-programi/ internet adresinden ulaşılarak öğrenilebilecek.

 

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.