Kadın girişimcilerden Gürün’e ziyaret

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz; “Kadın girişimciler olarak 25 üyemiz var. Kadın girişimci sayısını arttırmak istiyoruz. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Muğla Ticaret...

Kadın girişimcilerden Gürün’e ziyaret

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz; “Kadın girişimciler olarak 25 üyemiz var. Kadın girişimci sayısını arttırmak istiyoruz. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde gerçekleştireceğimiz Muğla için 100 yılda 100 Kadın projemiz var. Projemizin amacı, 100 yıllık dönemde Muğla’da iz bırakan, adını duyuran kadınları bir kitapta toplamak. Muğla’ya mesleki rolleri gereği hizmet veren ilk kadınlar, kamu ve özel kuruluşların ilk kadın yöneticileri, seçilmiş kadınlar, hayırsever olarak adını duyurmuş kadınlar gibi kriterleri karşılayan her kadın aday olarak gösterilebilir. Başvurular 1 Temmuz- 1 Ekim 2013 arasında yapılacak. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz. Tanıdığınız, bildiğiniz, yaşayan, yaşamayan, aday gösterebileceğiniz kişiler olabilir. Projemizin tanıtımı ve yayılması anlamında da desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Toplumlarda erkekler kadar kadınların da yönetime, iş alanlarına katılmaları gerekir. Muğla’da kadın girişimciler olarak yaptıklarınız için sizleri kutluyorum. 100 Yılda 100 Kadın Projeniz için elimizden gelen desteği sizlere vermeye hazırız. Muğla için faydalı işler yapmış, seçilmiş, atanmış, hangi alanda olursa olsun Muğla için emek vermiş kadınlarımızın kitaplaştırılması ve ölümsüzleştirilmesi gurur verici bir proje. Sizleri bu proje için ayrıca kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.