Kadın Girişimcilerden Gürün’e ziyaret

Ocak ayı içerisinde Başkanlık seçimlerini gerçekleştirerek çalışmalarını başlatan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi (KAGİK), Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e bir ziyaret gerçekleştirdiler....

Kadın Girişimcilerden Gürün’e ziyaret

Ocak ayı içerisinde Başkanlık seçimlerini gerçekleştirerek çalışmalarını başlatan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi (KAGİK), Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e bir ziyaret gerçekleştirdiler. Koordinatör Oda olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organizasyonuyla, 9 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen tanışma ziyaretine KAGİK Başkanı Aslı Karataş, Başkan Yardımcısı Gülay Hız, Üyeler Nihal Tataroğlu ve Türkan Dere Dönmez ile MUTSO Personeli Burcu Öztürk katıldı.

Başkan Osman Gürün’ün makamında ağırladığı heyet, KAGİK’in kuruluş amacı, yeni yönetimin görev süresi ve bu süreç içerisinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında Başkan Gürün’ü bilgilendirdi. Heyetin nazik ziyareti için teşekkürlerini sunan ve yeni dönem KAGİK üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Osman Gürün, kadınların önemine ve toplumdaki yerine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. “Kadınlarımızın hali hazırda emek verdikleri ve hayata geçirdikleri değerleri ve çalışmaları var. Öncelikle marka oluşturarak bu değerleri pazarlamamız ve mevcut gücümüzü korumamız gerekmektedir.” diyen Başkan Gürün, “Kadını ilgilendiren her projenize, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve şahsım adına destek vermeye hazırız.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.