Kadın ambulans şoföründen hemcinslerine sitem

Fethiye'de ambulans şoförlüğü yapan Beyhan Demiralp, kadın sürücülerden trafikte anlayış göremediklerini söyledi.Fethiye’nin Karadere beldesindeki 112 Acil Servis'te görevli Beyhan Demiralp, acil tıp teknisyenliğinin yanı...

Kadın ambulans şoföründen hemcinslerine sitem

Fethiye'de ambulans şoförlüğü yapan Beyhan Demiralp, kadın sürücülerden trafikte anlayış göremediklerini söyledi.Fethiye’nin Karadere beldesindeki 112 Acil Servis'te görevli Beyhan Demiralp, acil tıp teknisyenliğinin yanı sıra ambulans şoförlüğü de yapıyor. 48 yaşındaki evli 4 çocuk annesi Beyhan Demiralp, hastaları hastanelere yetiştirmeye çalışırken yollarda en çok kadın sürücülerden çektiğini, erkek sürücülerin ise daha anlayışlı olduğunu söyledi.

Kumluova Karadere ve Eşen bölgesindeki pek çok vakaya hızır gibi yetişip yaralıları ve hastaları en yakın hastaneye ulaştırmaya gayret eden Beyhan Demiralp, mesleğini çok sevdiğini belirtirken, hem ambulans şoförlüğü hizmeti verdiğini hem de acil tıp teknisyenliği yapıyor. 30 yıl boyunca kendini sağlık mesleğine adadığını söyleyen Beyhan Demiralp, "Yollarda hastayı yetiştirmek isterken erkek sürücülerden çok anlayış görüyoruz ama maalesef kadın sürücülerden bu anlayışı göremiyoruz. Direksiyona yapışarak araç kullanmasınlar” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.