Kadıkalesi Meydanı yenilendi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından, Ramazan ayı dolayısı ile Peksimet Köyü’nde bulunan Kadıkalesi mevkiinde lokma dağıtıldı. Kadıkalesi’ndeki etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı...

Kadıkalesi Meydanı yenilendi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından, Ramazan ayı dolayısı ile Peksimet Köyü’nde bulunan Kadıkalesi mevkiinde lokma dağıtıldı. Kadıkalesi’ndeki etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Okyay Pay, Demokrat Parti İlçe Başkanı Nihal İmbat, Peksimat Köyü Muhtarı Adnan Süzen ve Kadıkalesi sakinleri katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; yaptığı açıklamada; “Bodrum Belediyesi olarak Kadıkalesi Meydanı’nda yapmış olduğumuz altyapı, çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları sonrası yenilenen meydanda bu akşam vatandaşlarımız için lokma dağıttık. Her şeyi ile baştan aşağıya yenilenen meydan, Kadıkalesi’nde yaşayanlara ve tatil amaçlı buraya gelen yerli, yabancı misafirlerimize hayırlı olsun. Eşsiz manzarasıyla Kadıkalesi’ne yakışan modern ve çok amaçlı meydan hakkında olumlu eleştiriler almak beni daha da mutlu etti. Meydanın yenilenmesinde emeği geçen tüm Bodrum Belediyesi personeline de ayrıca teşekkür ederim. Buradaki lokma dağıtımı vesilesi ile dostluğun, barışın, koşulsuz sevginin insanlar arasında yayılacağı huzurlu bir Ramazan ayı dilerim” dedi.

Peksimet Köyü Muhtarı Adnan Süzen de, şunları söyledi; “Bodrum Belediyesi’nin Kadıkalesi’nde yapmış olduğu çalışmalardan son derece memnunuz. Gerek Camisi yanında bulunan tuvaletler gerekse meydanımızdaki hoş olmayan görüntüler yapılan çalışmalarla modern bir hale dönüştü. İnsan sağlığı açısından kullanılamaz duruma gelen tuvaletlerimiz ile şadırvanımızın şimdiki hali vatandaşlarımız tarafından çok beğenildi. Ayrıca deniz kenarında bulunan meydanımızdaki düzenleme ve aydınlatma çalışmaları için de Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, Kadıkalesi sakinleri ve esnafı adına çok teşekkür ederim”

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli restoranlarda yemek yiyen yerli ve yabancı vatandaşlara lokma dağıttı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.