Kaderin cilvesine bak

Muğla-Denizli karayolu Çakmak Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Yaralılardan Ramazan Arzuk (25) bir saat önce fıtık ameliyatı sonrası taburcu olduğu Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma...

Kaderin cilvesine bak

Muğla-Denizli karayolu Çakmak Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Yaralılardan Ramazan Arzuk (25) bir saat önce fıtık ameliyatı sonrası taburcu olduğu Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tekrar yaralı olarak getirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde fıtık ameliyatı olan Ramazan Arzuk, babası Tünyamin Arzuk (62) ve akrabası Muammer Doğançay’ın (42) kullandığı 20 K 6035 plakalı araç ile Denizli Beyağaç ilçesine giderken, Çakmak mahallesi mevkiinde virajda Recep Tan’ın kullandığı 35 TR 438 plakalı Posta Dağıtım aracı ile çarpıştı. Kazada yeni ameliyattan sonrası taburcu olan Ramazan Arzuk, babası Tünyamin Arzuk ve araç şoförü Muammer Doğanay yaralandı. Hastaneden yeni taburcu olan Ramazan Arzuk’un karın bölmesindeki ameliyat sargısı halen dururken, başından yaralandı. Araç şoförü Muammer Doğanay ve Tünyamin Arzuk’un durumunun ise ciddi olmadığı öğrenildi.

Kazada posta dağıtım aracı şoförünün kazayı yara almadan atlattığı açıklandı. Kaza ile ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.