Kaderin böylesi: Babası ile aynı gün öldü

Milas ilçesinde 29 Mart 2013 günü meydana gelen tek taraflı trafik kazası “kaderin böylesi” dedirtti. Mustafa Şahin adlı 17 yaşındaki genç 3 ay sonra babasının öldüğü gün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Milas...

Kaderin böylesi: Babası ile aynı gün öldü

Milas ilçesinde 29 Mart 2013 günü meydana gelen tek taraflı trafik kazası “kaderin böylesi” dedirtti. Mustafa Şahin adlı 17 yaşındaki genç 3 ay sonra babasının öldüğü gün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Milas ilçesi Beçin beldesi Atatürk Mahallesi’nde akrabasına ait 48 UA 464 plakalı otomobille gezintiye çıkan Mustafa Şahin (17), direksiyon hakimiyetini kaybedince araç şarampole yuvarlandı. Zeytin ağacına çarpan araç ikiye bölünürken, genç olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, gencin beldede oturan ailesi ve yakınları kaza yerine akın etti. Sinir krizleri geçiren anne Ayşe Şahin, ‘Ben bu acıya nasıl dayanırım’ diyerek gözyaşı döktü. Sağlık ekiplerinin müdahalesine izin vermeyen ve yakınlarının güçlükle sakinleştirdiği Şahin, "Biz seninle ne hayaller kurmuştuk. Babanı benden çok mu sevdin de yanına gittin. Ben şimdi kime güvenirim" dedi.

Şahin'in cenazesi, yapılan incelemenin arından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Şahin’in babası Eyüp Şahin’in de 29 Aralık 2012 günü zeytinlikte av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.