Kadem Mete’den anlamlı ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; Menteşe ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 20 yıl önce eşini kaydeden ve 3 engelli çocuğuna bakan 84 yaşındaki Feriştah Aksen’i ziyaret etti.Biri bedensel ikisi doğuştan zihinsel engelli...

Kadem Mete’den anlamlı ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; Menteşe ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 20 yıl önce eşini kaydeden ve 3 engelli çocuğuna bakan 84 yaşındaki Feriştah Aksen’i ziyaret etti.

Biri bedensel ikisi doğuştan zihinsel engelli 42,47 ve 58 yaşındaki kızlarına ilerleyen yaşına rağmen annelik yapan Fetişta Aksen’i İlçe Başkanı Eroğan Ünal ile birlikte ziyaret eden AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ziyareti ilgili olarak şunları söyledi: “Annelik duygusunun ne kadar ulvi bir duygu olduğunu bugün bir kez daha gördük. Genç yaştaki insanların dahi zorlanabileceği, zorluk çekeceği bir mücadele bu güzel annemize hiç yük olmamış.

Üç engelli evladının her türlü ihtiyacını karşılamak için gecesini gündüzüne katmış, ilerleyen yaşına rağmen of bile demeden evlatlarını bu yaşa getirmiş bu annemizin ellerinden saygıyla öpüyorum.

Anneliğin yanında evlatlarına babalık vazifesini de yapan Feriştah Teyzemiz takdirlerin en büyüğünü hak ediyor. Annelerimize ne kadar saygı göstersek, sırtımızda taşısak azdır. Biz biliyoruz ki cennet annelerin ayaklarına serilmiştir.

Rabbim annelerimize güç kuvvet versin. Onların her daim yardımcısı olsun. Feriştah annemizin şahsında tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Anneliğin o muazzez sıfatını layıkıyla taşıyan Feriştah annemizin her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim.”

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.