Kaçak sigara elegeçirildi

Ortaca ilçesinde polisin yaptığı denetimlerde 799 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli yakalandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Asayiş...

Kaçak sigara elegeçirildi

Ortaca ilçesinde polisin yaptığı denetimlerde 799 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı 3 araç Ekibi, 3 Amir ve 87 Polis Personelinin araç sorgulamalarında; Ulusal Tescilli 241 ile 4 yabancı plakalı toplam da 245 araç sorgulandı. Yapılan sorgulama sonunda 3 kişi şüpheli olan şahıslar yakalandı.

Ortaca 1. Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan arama ve el koyma kararı doğrultusunda ise, makul şüphe görülen araçlarda ve şahıslarda yapılan arama sonunda 07 GM 404 plaka sayılı aracın bagajından 79 karton 9 paket olmak üzere toplam 799 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak, olay ile ilgili olarak gerekli adli tahkikat yapılmış; yapılan GBT sorgusunda şahıslardan 1 kişinin arandığı tespit edilip, ilgili adli mercilere sevk edildi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.