Kablo hırsızları kıskıvrak

Yatağan ilçesinde telefon kablolarını çalan 4 zanlı Jandarma tarafından suçüstü yakalandılar. Yakalanan 4 zanlı jandarma ve adliyede yapılan sorgularından sonra tutuklanarak ceza evine gönderildiler.Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı...

Kablo hırsızları kıskıvrak

Yatağan ilçesinde telefon kablolarını çalan 4 zanlı Jandarma tarafından suçüstü yakalandılar. Yakalanan 4 zanlı jandarma ve adliyede yapılan sorgularından sonra tutuklanarak ceza evine gönderildiler.

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yava Köyü civarında telefon kablolarını keserek çalan 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Zanlılar ile birlikte 150 metre kablo, bir araç ve telefon tellerini kesmede kullanılan araç gereçler ele geçirildi.

Yatağan’da ihbarı değerlendiren Yatağan Jandarması Yava Köyü kırsalında telefon kablolarını keserek çalan 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Özel bir otomobile direklerden kestikleri 150 metre kabloyu yükleyerek kaçamaya çalışan zanlıları jandarma ekipleri kıskıvrak yakaladı. Bu sırada dur ihtarına uymayan bir kişi kaçarken gözaltına alınan zanlılardan A.T. S.Y. ve F.A. tutuklandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.