Kablo çalmak için makas üretmişler

Milas ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda çaldıkları iddia edilen kabloları temizlemeye çalışan 6 şüpheli, suç aletleriyle birlikte gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre Milas’ta bir süredir artan kablo hırsızlıklarına...

Kablo çalmak için makas üretmişler

Milas ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda çaldıkları iddia edilen kabloları temizlemeye çalışan 6 şüpheli, suç aletleriyle birlikte gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Milas’ta bir süredir artan kablo hırsızlıklarına karşı duyarlılığını arttıran Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri dün sabah saat 08.00 sıralarında Karakaya Mevkii’ne bir operasyon düzenledi. Göçebe yaşayan ve bu bölgelerde geçici yerleşke yapan vatandaşların kablo temizlediklerini belirleyen ekipler S. S., S. S., A. S., H. T., İ. B. ve B. A. adlı kişileri gözaltına aldı.

Ekiplerin bölgede yaptığı incelemede şahıslara ait olduğu tespit edilen 31 Y 02 81 plakalı minibüste kablo kesmek için özel yapılmış 1 adet makas, 2 demir kesme makası, 1 Kablo sarma makinesi, 1 adet balyoz ve 150 kilogram bakır ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslardan hırsızlık olayından dolayı arandıkları tespit edilen H. T., S. S. ve S. A. Milas Adliyesi’ne sevk edilirken, emniyetteki sorguları devam eden İ. B. , B. A. ve A. S.’nın ise “açıktan hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.