Jip ile traktör çarpıştı: 2 yaralı

Milas-Bodrum karayolunda jip ve traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Milas-Bodrum Karayolu’nun 6’ncı kilometresinde bulunan Koru Sanayi Sitesi girişindeki köy kavşağında bir traktör...

Jip ile traktör çarpıştı: 2 yaralı

Milas-Bodrum karayolunda jip ve traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Milas-Bodrum Karayolu’nun 6’ncı kilometresinde bulunan Koru Sanayi Sitesi girişindeki köy kavşağında bir traktör ve jipin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Hamdi Özkan (26) yönetimindeki 48 LD 426 plakalı traktörle Koru Sanayi Sitesi’nden çıkmak isterken Milas’tan Bodrum istikametine doğru hareket halindeki Muammer Dal (37) kontrolündeki 34 KM 015 plakalı jip ile çarpıştı.

Traktör üzerindeki Özkan çarpmanın etkisi ile yola savrulurken, jip takla atması sonucu sürücü dal yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine sevk edilen 112 ekiplerince gerçekleştirilirken, her iki yaralı da kaldırıldıkları 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.