Jandarma’ya okul ziyaretleri

Menteşe Şehbal Baydur ve Günlüce İlköğretim Kurulu öğrencileri İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek jandarmanın çalışmaları ve yapısı hakkında bilgi aldılar.İl Jandarma Komutanlığı’na 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Jandarma’ya okul ziyaretleri

Menteşe Şehbal Baydur ve Günlüce İlköğretim Kurulu öğrencileri İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek jandarmanın çalışmaları ve yapısı hakkında bilgi aldılar.

İl Jandarma Komutanlığı’na 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Jandarma’nın kuruluşunun 175. Yıl kutlamaları çerçevesinde ziyaretler gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde  Şehbal Baydur İlkokulu tarafından İl Jandarma Komutanlığına, öğrencilerinde bulunduğu 7 kişilik heyet tarafından ziyarette bulunuldu.  Ziyaret esnasında öğrencilere çeşitli hediyeler takdim verilirken, İl Jandarma Komutanlığı’nın imkan ve kabiliyetleri hakkında öğrencilere bilgiler de aktarıldı. Gelen öğrencilerden temsili İl Jandarma Komutanı seçilerek temsili emirler alındı.

Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175’inci Kuruluş Yıldönümü etkinliklerinden birlik ziyaretleri ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde Günlüce köyü Günlüce İlkokulu tarafından İl Jandarma Komutanlığına 15 kişilik öğrenci grubu ziyaret etti. Bu ziyarette de öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilmiş, İl Jandarma Komutanlığı Karargahı gezdirilmiş, İl Jandarma Komutanlığı’nın imkan ve kabiliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.