Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin Köyceğiz, Ortaca ve Yatağan ilçeleri ile Aydın ilinde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda 12 kişilik uyuşturucu şebekesi çökertilirken 12 kilo esrar maddesi elegeçirildi....

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin Köyceğiz, Ortaca ve Yatağan ilçeleri ile Aydın ilinde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda 12 kişilik uyuşturucu şebekesi çökertilirken 12 kilo esrar maddesi elegeçirildi. Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Muğla ili Köyceğiz, Ortaca ve Yatağan ilçeleri ile Aydın ilinde örgüt kurmak suretiyle uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan C.S., H.S., V.K., İ.E., M.Ş., E.İ., B.Ç., Y.E.S., A.S., H.D., R.B. ve H.Ö. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde eş zamanlı olarak arama faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan aramalara Ezel ve Vaha isimli narkotik madde arama köpekleri de katıldı.

Operasyon kapsamında 12 kg Kubar Esrar, 100 gr Kenevir Tohumu, 200 kök Hint Keneviri ve 2 adet Biber Gazı ele geçirildi. Şahıslar ifade alma işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.