Jandarma’dan tarihi eser operasyonu

Milas’ta ihbar üzerine bir restoranda yapılan aramalarda tarihi eserler ve ruhsatsız silah ele geçirildi. İşletme sahibi H.K. tarihi eser ve ruhsatsız silah bulundurma suçlamasıyla gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Milas-Söke...

Jandarma’dan tarihi eser operasyonu

Milas’ta ihbar üzerine bir restoranda yapılan aramalarda tarihi eserler ve ruhsatsız silah ele geçirildi. İşletme sahibi H.K. tarihi eser ve ruhsatsız silah bulundurma suçlamasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Milas-Söke Karayolu üzerindeki bir restoranda tarihi eser bulunduğu yönünde ihbar alan jandarma ekipleri düzenlediği operasyonda 3 adet tarihi eser ile 2 adet av tüfeği, tabanca ve mermiler ele geçirdi.

H.K isimli şahsın işlettiği işyerinin yanı sıra 4 ayrı noktada yapılan aramalarda M.Ö. 2. yüzyıla ait 1 heykel, 1 gözyaşı şişesi, 1 çömlekle birlikte 2 adet ruhsatsız av tüfeği, tabanca ve silahlara ait mermiler ele geçirildi.

İşletme sahibi H.K. tarihi eser ve ruhsatsız silah bulundurma suçlamasıyla gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.