Jandarmadan sahte içki denetimi

Fethiye ilçesinde yapılan denetimlerde sahte içki ele geçirildi.Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Ölüdeniz Jandarma Karakol...

Jandarmadan sahte içki denetimi

Fethiye ilçesinde yapılan denetimlerde sahte içki ele geçirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler, Ölüdeniz Mahallesi’ndeki turistik işletmelerin bulunduğu Hisarönü Barlar Sokağı’nda içki denetimi yaptı. Alkollü içki satışı yapılan 20'nin üzerinde bar ve restorana dün gece aniden giren ekipler, işletmelerin raf ve tezgah altlarındaki içki şişelerini bandrol okuma cihazıyla kontrol etti. Bandrolsüz ve kapaktaki bandrol etiketiyle uyuşmayan 13 şişe içkiye el koyan ekipler, işletmeler hakkında yasal işlem başlattı.

Tezgah ve rafların ardından işletmelerin depolarına giren ekipler, bu kez kolilerde sahte içki araması yaptı. Yapılan aramalarda 2 ayrı bidona doldurulmuş 38 litre ve 33 şişe sahte içki ele geçirildi. Ele geçirilen sahte içkiler jandarma araçlarına taşınırken, bar ve restoranlarda turistlere sahte içki satışı yaptığı şüphesiyle 3 kişi gözaltına alındı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.