Jandarma’dan Huzur Denetimi

Yatağan’da Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler aralıksız olarak sürerken, denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 8 kişi yakalanırken, 850 gram da uyuşturucu elegeçirildi.Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı...

Jandarma’dan Huzur Denetimi

Yatağan’da Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler aralıksız olarak sürerken, denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 8 kişi yakalanırken, 850 gram da uyuşturucu elegeçirildi.

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından belde ve köylerde hırsızlık ve olumsuz olayları engellemek için huzur denetimi ve bilgilendirme yapıldı.

Yapılan denetimlerde çok sayıda araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulanırken, 8 aranan şahıs ve 850 gram da esrar maddesi ele geçirildi.

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş, trafik ve sivil ekiplerin katılımı ile Salı günü akşam Muğla Aydın Karayolu Yatağan Sanayi Sitesi Kavşağı, Yeşilbağcılar Beldesi ve Yatağan’a bağlı tüm belde ve köylerde denetim ve hırsızlık olaylarına karşı bilgilendirme amaçlı denetim yapıldı. Jandarma Asayiş ve Trafik timlerinin katıldığı denetimlerde 2 adet dedektör köpekte kullanıldı. Jandarma tarafından kontrol noktalarında durdurulan araçlarda kontrol yapıldı. Yapılan denetimlerde çok sayıda araç sürücüsne alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı ve sürücüler uyarıldı. Vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler aldığı gözlemlenen ekiplerin denetiminde ayrıca aranan 8 kişi yakalandı. Jandarma narkotik unsurlarının da 2 adet dedektör köpek ile yaptığı aramalar sonrası 850 gram kubar esrar maddesi yakalandı. Jandarma ekipleri yaptıkları denetimden ayrı olarak son günlerde artış gösteren evden hırsızlık ile hayvan hırsızlıklarına karşı çok sayıda sivil ve resmi ekip ile Yatağan’a bağlı tüm belde ve köylerde vatandaşları hırsızlığa karşı uyardı ve bilgilendirmede bulundular. Jandarmanın yapmış olduğu denetim ve bilgilendirmenin çok yararlı olduğunu belirten vatandaşlar; “Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine yapmış oldukları denetim ve bilgilendirmeler için teşekkür ediyoruz. Yapılan bu denetimler ve bilgilendirme ile bütün tedbirleri alarak bizlerin yanında olduğunu gösteriyor. Can ve mal güvenliğimizi sağladıkları ve yapmış oldukları çalışmalar nedeni ile kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından gerek resmi gerekse sivil ekipler tarafından sürekli olarak Yatağan’a bağlı belde ve köylerde denetim ve bilgilendirme çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.