Jandarma’dan hırsızlara suçüstü

Muğla’nın Bayır Beldesinde bir iş yerinden çaldıkları malzemeleri satmak isteyen 3 kişi suçüstü yakalandı. Zanlılardan 2 si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 1 kişi serbest kaldı.Muğla’nın Bayır Beldesinde, Eksofan...

Jandarma’dan hırsızlara suçüstü

Muğla’nın Bayır Beldesinde bir iş yerinden çaldıkları malzemeleri satmak isteyen 3 kişi suçüstü yakalandı. Zanlılardan 2 si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 1 kişi serbest kaldı.

Muğla’nın Bayır Beldesinde, Eksofan adlı iş yeri 31 Aralık gecesi soyuldu.  Burada inceleme yapan Bayır Jandarma komutanlığı iş yerinden Bakır borular, buzdolabı motorları, gaz tüpleri ve benzeri malzemelerin çalındığını tespit etti.

Bu tür malzemeleri satın alabilecek kişilerle irtibata geçen jandarma kendilerine gelen ihbar üzerine, S.K.(22) M.K (19) ve K.K. (27) yi suçüstü yakaladı. Daha önceden de çeşitli suçlardan sabıkası olan zanlıların evinde yapılan aramada, polis bölgesinden çaldıkları oto teypleri, ayakkabı gibi malzemelerle 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Zanlılar Karakoldaki ifadelerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildi.  Burada yapılan sorgularından sonra, S.K. ve  M.K.  tutuklanarak ceza evine gönderilirken K.K.   serbest kaldı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.