Jandarma annelere çiçek dağıttı

Fethiye'de Anneler Günü nedeniyle Ölüdeniz Jandarma Komutanlığı tarafından Ölüdeniz Belceğiz Plajı’nda yerli ve yabancı annelere kırmızı karanfil dağıtıldı.Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından Ölüdeniz...

Jandarma annelere çiçek dağıttı

Fethiye'de Anneler Günü nedeniyle Ölüdeniz Jandarma Komutanlığı tarafından Ölüdeniz Belceğiz Plajı’nda yerli ve yabancı annelere kırmızı karanfil dağıtıldı.

Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından Ölüdeniz Belceğiz Plajı’nda sere serpe güneşlenen annelere kırmızı karanfil dağıtılarak, annelerin günü kutlandı.

Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı görevlileri ellerinde kırmızı karanfillerle plaja indiler. Sahilde çocukları ile birlikte güneşlenen değişik ülkelerden annelerin ‘Anneler Günü’nü tebrik ettiler.

Ölüdeniz Belceğiz Plajı’nı baştan aşağıya dolaşan jandarma ilgilileri denizden çıkan, güneşlenen, sahilde dolaşan annelerin yanına yaklaşıp, gününü kutlayıp, kırmızı bir karanfil uzatınca, şaşırtan turistler, jandarmaya teşekkür ettiler.

İngiliz, Rus, Belçika, Fransız ve Ukraynalı turistler, jandarmanın bu jestine teşekkür ederek, “Annelik duygumuzu hatırlattınız. Bu jestinizi unutmayacağız” diyerek, kırmızı karanfilleri aldılar.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.