İztuzu’nda Yürütmeyi Durdurma kaldırıldı

Ortaca Belediyesi’nin İztuzu Plaj ihalesi ile ilgili olarak 1. İdare Mahkemesi’nde aldırdığı yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığı belirtildi.

Ortaca Belediyesi’nin İztuzu Plaj ihalesi ile ilgili 1. İdare Mahkemesi’nde İlçe Kaymakamlığı’na karşı, 2. idare mahkemesinde ise Muğla Valiliğe karşı dava açarak yürütmeyi durdurma kararları aldırmıştı.

Ortaca Kaymakamlığı’nın İztuzu Plajı’nın Ortaca Belediyesi’nden alınarak ihaleyi kazanan firmaya teslim edilmesine ilişkin kararına karşı, İztuzu Plajı’nın Valiliğe teslim edilmesini talep eden Ortaca Belediyesi’nin açtığı ve 1. İdare Mahkemesinin yürütmeyi durdurma kararı verdiği dava ile ilgili aynı mahkeme geçtiğimiz 29 Eylül Pazartesi günü aldığı ikinci bir kararla yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı.

Ortaca Belediyesi 2. İdare Mahkemesinde açtığı ikinci davada ise İztuzu Plajının Valilik tarafından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne devredilmesine ilişkin kararın iptalini ve yürütmenin durdurulmasını talep etti. 2. İdare Mahkemesi’nde açılan dava ile ilgili mahkeme henüz bir karar vermedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.