İyilik yapanlara Teşekkür Nişanesi

Türkiye Diyanet Vakfı'nın bu yıl ilk defa verdiği İyilik Ödülleri'nin bir benzerini Fethiye İlçe Müftülüğü iyilikte bulunan 23 kişiye teşekkür nişanesi vererek gerçekleştirdi.Fethiye İlçe Müftülüğünün Devlet Su İşlerinde...

İyilik yapanlara Teşekkür Nişanesi

Türkiye Diyanet Vakfı'nın bu yıl ilk defa verdiği İyilik Ödülleri'nin bir benzerini Fethiye İlçe Müftülüğü iyilikte bulunan 23 kişiye teşekkür nişanesi vererek gerçekleştirdi.

Fethiye İlçe Müftülüğünün Devlet Su İşlerinde düzenlediği kahvaltılı toplantıya İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu çeşitli iyiliklerde bulunan 23 kişiye teşekkür nişanesinin yanı sıra Arapça'yla yazılan ve iyiliğin önemini anlatan tablolar verdi. Toplantıya Fethiye İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu: "Türkiye Diyanet Vakfı ülke genelinde 6 kişiye iyilik ödülleri taktim etti. Çünkü Diyanet Vakfı bine yakın şubesiyle yurt içinde ve yurt dışında aktif görevler yapan ve bu yıl yurt dışına en çok yardım ulaştıran bir vakıf özelliğini bu yıl kazandı. TDV özellikle son yıllarda yeryüzünde iyiliğin egemen olması için insanlara ve kurumlara maddi manevi destek olmak amacıyla kurulduğunu ifade eden bir kurum bizde Fethiye’de çeşitli iyiliklerde bulunanları ödüllendirdik" dedi.

Yapılan hayırların çok önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Ekrem Çalık: “Yapılan yardımların burada bu şekilde yad edilmesi örnek olması açısından önemli. Mal sahipleri, servet sahiplerinin yardımda bulunmak gibi sosyal bir sorumluluğu var. Bu topraklardan para kazanıyorsunuz. Mezardan öteye de para gitmiyor. Allah güzel bir imkan vermiş. Diğer tarafta ebedi devam edecek bir sevap meselesi. Ben bu hayır ve iyilik işlerinin bütün mal mülk sahiplerine nasip olmasını temenni ediyorum. Müftümüz Oğuzhan Kadıoğlu’nun çalışmalarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.