İyilik için koşacaklar

Global Liman İşletmeleri’nin gerçekleştirdiği Bodrum Global Run koşularının üçüncüsünde yine ‘iyilik’ için koşulacak. Kayıtları 15 Şubat’ta başlayan ve 12 Nisan’da sona erecek olan Bodrum Global Run 2016’nın gelirlerinden,...

İyilik için koşacaklar

Global Liman İşletmeleri’nin gerçekleştirdiği Bodrum Global Run koşularının üçüncüsünde yine ‘iyilik’ için koşulacak. Kayıtları 15 Şubat’ta başlayan ve 12 Nisan’da sona erecek olan Bodrum Global Run 2016’nın gelirlerinden, TOÇEV ve Parıltı Derneği’ne önemli oranda bağış toplanması hedefleniyor. 15 Nisan’da etkinliklerle başlayacak ve 17 Nisan’da start alacak olan Bodrum Global Run 3 ile Bodrum, ‘iyilik için koşan’ bini aşkın atleti ağırlayacak.

Başladığı ilk yıldan itibaren katılım ücretlerinden elde edilen tüm gelirin STK’lara bağışlandığı Bodrum Global Run, 15 Nisan’da Bodrum’un eşsiz atmosferi altında birbirinden keyifli ve renkli etkinliklerle başlayacak. Atletlere Bodrum’un benzersiz güzelliklerinin eşlik edeceği 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek yarış ise 17 Nisan Pazar günü, Bodrum Cruise Port'ta start alacak. Bodrum Global Run 3’ten elde edilen gelirlerle; ilk iki yarışta olduğu gibi sivil toplum kuruluşları desteklenecek. Bodrum Global Run’un bu yılki hedefi; yarıştan elde edilecek gelirlerin yüzde 50’si ile TOÇEV ve Parıltı Derneği’nin projelerine önemli bir katkı sağlamak. Bu doğrultuda Bodrum Global Run 3’te, farklı markalara sponsor olarak katkı verme olanağı da sağlandı.

Bodrum Global Run, iyilik için koşmaya çağırıyor                        

Bodrum Global Run 3’ün 15 Şubat’ta başlayan kayıtlarına gösterilen yoğun ilgi, 20016 yılında ilk iki yarıştaki yaklaşık 1.000 kişilik katılımın da üzerine çıkacağını işaret ediyor. Katılımcılara özel İstanbul – Bodrum arasında ücretsiz ulaşım imkânı da sağlandığı yarışa, kısa sürede 500’ün üzerinde başvuruda bulunuldu. Aralarında birçok ünlü isim ile önemli şirketin de yer aldığı çok sayıda bireysel ve kurumsal katılımcının iyilik için koşacağı Bodrum Global Run 3’te kayıtlar, 12 Nisan’a kadar devam edecek. Bodrum Global Run 2016’da genel klasmanda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren ilk 5 sporcu ve yaş kategorilerinde dereceye giren ilk 3 sporcuyu her zamanki gibi birbirinden renkli özel ödüller bekliyor. Ayrıca engelli sporcular, bu yıl da Bodrum Global Run 2016’da özel kategoride koşabilecekler.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.