İyi Tarım Eğitimleri yaygınlaştırılıyor

Muğla’da yüksek katılımlı bir eğitim ile iyi tarım uygulamaları konusunda hazırlıklar yapılıyor. İyi Tarım Uygulamaları Projesi kapsamında Muğla genelinde yaklaşık 60 personele hizmet içi eğitim düzenledi.Marmaris İlçesinde...

İyi Tarım Eğitimleri yaygınlaştırılıyor

Muğla’da yüksek katılımlı bir eğitim ile iyi tarım uygulamaları konusunda hazırlıklar yapılıyor. İyi Tarım Uygulamaları Projesi kapsamında Muğla genelinde yaklaşık 60 personele hizmet içi eğitim düzenledi.

Marmaris İlçesinde gerçekleştirilen eğitimim açılış konuşmasında İl Müdürü Nazif Ekici yıllar itibarı ile İyi tarım uygulanan alanların genişlediğini ve çiftçi sayısının gün geçtikçe arttığını ifade etti. Ekici, bu konuda yapılan bu eğitimin katkısının olacağını ve çalışmaların son hızla devam edeceğini söyledi. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ise  konuşmasında iyi tarımın toprağın ve tarımın sürdürülebilirliği açısından önemli olduğuna değinerek katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Muğla’da yapılan iyi tarım uygulamaları hakkında İl sorumlusu Ziraat Yüksek Mühendisi Halil İbrahim Yalçın bilgi verdi. Bakanlık ve üniversitelerden yetkili ve akademisyenleri katıldığı eğitimin verimli geçtiği gözlendi. İki gün süren eğitimin ardından katılan personele katılım belgeleri verildi.

 

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.