İYİ Parti’den esnaf ziyareti

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri Menteşe’deki esnafları ziyaret ederek, sorunları dinledi.Mustafa YıldırımPerşembe...

İYİ Parti’den esnaf ziyareti

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri Menteşe’deki esnafları ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Mustafa Yıldırım

Perşembe günü halk pazarında, Pazar esnafını ziyarette bulunan İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri Menteşe’deki küçük esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinleyen İYİ Partililer, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafın zor durumda olduğunu, her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, “Dün Perşembe pazarında pazarcı esnafımız ile bir araya gelmiştik. Bugünde küçük esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız kan ağlıyor. Tüm esnaf, ‘bittik, tükendik, ayakta kalmaya çalışıyoruz’ diyerek yakınıyor. Küçük esnafımız çok zor durumda. Zaten esnaf zor durumdaydı, Pandemi tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek İYİ olacak” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.