İYİ Parti teşkilatlanmasını tamamladı

İYİ Parti Muğla İl Genelinde teşkilatlanmasını tamamladı. İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin “ Türkiye yorgun, millet yorgun, devlet yıpranmış, kamu düzeni çözülmektedir. Millet adına üstlendiğimiz görev bilinci...

İYİ Parti teşkilatlanmasını tamamladı

İYİ Parti Muğla İl Genelinde teşkilatlanmasını tamamladı. İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin “ Türkiye yorgun, millet yorgun, devlet yıpranmış, kamu düzeni çözülmektedir. Millet adına üstlendiğimiz görev bilinci ile 25 Ekim 2017 günü Ankara’da İYİ Partimizin kuruluşunu Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ilan etmesiyle yola çıktık. 22 Kasım 2017 tarihinde tarafıma İl Başkanlığı görevi tevdi edilmesiyle de Muğla’mızda İYİ Parti Kuruluş ve Teşkilatlanma çalışmalarına başlamıştır” dedi.

İYİ Parti Muğla il genelinde teşkilatlanmasını tamamladı. İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı teşkilatlanma süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Metin Ergun, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sevin Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin “ Türkiye yorgun, millet yorgun, devlet yıpranmış, kamu düzeni çözülmektedir. Bugün itibariyle Muğla İl yönetimi ve tüm ilçelerimizde İlçe Başkanlarımız ve yönetimleri oluşturulmuştur. Türkiye İYİ olsun, Muğla İYİ olsun diye yola çıktık. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Bu yolda Muğlalı hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz, onlara inanıyor ve güveniyoruz. İlk hedefimiz 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandumla kabul edilen Başkanlık yani tek adamlık sistemini bitirip, parlamenter sistemi geri getirmek olacaktır. Yani Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır” sözünün gereğini yapmaktır. Bunun içindir ki Türkiye kucaklaşmasını başlattık. Farklılıklarımız bizi daha güçlü ve demokratik kılıyor, İnançlara ve düşüncelere saygımız var. Hepimiz vatanseveriz, hepimiz memleket sevdalısıyız. Hepimiz Atamızın izinde laik demokratik Türkiye Cumhuriyetini ve onun Misak-ı Milli ve atalarımızın kanıyla sulanmış sınırlarının bölünmez bütünlüğünü savunuyoruz. Adil bir Türkiye, Mutlu bir Türkiye, Özgür bir toplum için, Umutlarımız var, hayallerimiz var” dedi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Metin Ergun “Türkiye’de yeni bir partiye ihtiyaç vardı. İYİ Parti Türkiye’ye iyi gelecek. Artık ülkenin iyi yönetilmediğini herkes biliyor. Vatandaşın, esnafın, çiftçinin durumu ortada. Ülkesini seven her vatandaşımızı İYİ Parti’ye davet ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sevin Çağlayan “ Tarih 29 Ekim 2014. Eminim şuanda bir fotoğraf karesi hepinizin hafızasında canlanacaktır. PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD’ye yardıma koşan Peşmergelere sanki milli damarlarımıza basarcasına 29 Ekim 2014 günü topraklarımızda resmi geçit hangi iktidar tarafından yaptırıldı? PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin eski lideri Salih Müslim’i muhatap alan, Türkiye’de ağırlayan hangi iktidar partisidir” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.