İYİ Parti İl Başkanı mazbatasını aldı

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığına ikinci kez seçilen İncilay Gezgin Şekerdağ, mazbatasını aldı. Şekerdağ, “Seçim kurulundan mazbatamızı aldık ve seçimimizi resmileştirdik. Kongre sonucu Muğla’mıza ve partimize hayırlı...

İYİ Parti İl Başkanı mazbatasını aldı

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığına ikinci kez seçilen İncilay Gezgin Şekerdağ, mazbatasını aldı. Şekerdağ, “Seçim kurulundan mazbatamızı aldık ve seçimimizi resmileştirdik. Kongre sonucu Muğla’mıza ve partimize hayırlı olsun” dedi.

Sinem Karakaya

26 Temmuz Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Muğla 2. Olağan İl Kongresinde ikinci kez başkan olarak seçilen İncilay Gezgin Şekerdağ, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Kongre sonucunun hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Şekerdağ, “Muğlalı hemşerilerimizden, partimize destek vermelerini ve Muğla’dan başlayarak Türkiye’mizi İYİ’leştirmeye, iyiliğin bulaşıcı olduğunu göstermeye davet ediyorum” dedi.

“TÜRK SİYASETİ VE ÜLKEMİZ ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR”

Ülkenin zor günler geçirdiğini ve adının bile ne olduğu anlaşılamayan bir sistemle yönetildiğini söyleyen İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, mazbata töreninde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İYİ Partimiz zor zamanda zor şartlarda ‘Türkiye İYİ Olacak’ şiarıyla kuruldu. Türkiye 2002 yılında AK Parti iktidarıyla babalar gibi satarım denilerek başlayan süreçte Cumhuriyetin birikimi yerli ve milli ne kadar kamu kuruluşu varsa elden çıkarıldı. Ekonomiden siyasete, adaletten güvenliğe kadar birçok alanda gerileyen büyük bir değişim yaşandı. Tarımda, sanayide, hayvancılıkta üretimden vazgeçilip dışa bağımlılık arttı. Fakirleşen, her geçen gün de fakirleşmeye devam eden bir Türkiye ile karşı karşıyayız.  Türk siyaseti ve ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Ülkemiz, daha adının bile tam olarak ne olduğu anlaşılamayan bir sistemle yönetilmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi diyen var, başkanlık sistemi diyen var. Biz ona tek adam rejimi diyoruz. Bu rejimde parlamento adeta fonksiyonunu yitirmiş, ülkenin tüm kurumları partizanca siyasallaştırılmış, diyanet bile hükümet icraatlarına yönelik fetvalar vermeye başlamış durumda. Ekonomik krizin had safhada olduğu, dört gençten birinin işsiz olduğu, pazarcılık yapan doktora öğrencisinin olduğu, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden babaların, çocuklarını ısıtamadığı için intihar eden annelerin olduğu bir Türkiye’de yaşıyoruz.”

“UMUDU YEŞERTEN TEK PARTİ İYİ PARTİ”

Ülkenin yaşadığı kötü süreci iyileştirecek olan, umudu yeşerten tek partinin İYİ Parti olduğunu dile getiren İl Başkanı Şekerdağ, “Milletin talebi ile kurulan, siyasetin değişmez sanılan kabullerini yıkmaya başlayan, ülke olarak yaşadığımız bu kötü süreci iyi yapacak olan umudu yeşerten tek parti İYİ Partimiz. Milletimizin sesi olarak çıktığımız siyaset sahnesinde Türk Milletinin tam temsilini sağladığımız, iktidara yürüdüğümüz günler yakındır. Muğlalı hemşerilerimizin, milletimizin derdi ile dertlenen, önce milletim diyen İYİ Partimize ve bizlere destek vermesini, Muğla’mızdan başlayarak Türkiye’mizi İyileştirmemize yardımcı olmalarını istiyor, hemşerilerimizi İYİ’liğin bulaşıcı olduğunu göstermeye davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.