İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve yönetimi düşürüldü

İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve yönetimi düşürüldü.Ümit Özdağ’ın partiden ihracına yönelik imzalarda, imza vermeyen tek il olan İYİ Parti Muğla İl Yönetimini bugün, ihraç istemi mahkeme tarafından...

İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve yönetimi düşürüldü

İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve yönetimi düşürüldü.

Ümit Özdağ’ın partiden ihracına yönelik imzalarda, imza vermeyen tek il olan İYİ Parti Muğla İl Yönetimini bugün, ihraç istemi mahkeme tarafından reddedilen Ümit Özdağ' ın Muğla İl Merkezi' ni ziyaret etmek istemesi ve Başkan İncilay Şekerdağ' ın buna karşı durmaması, düşürdü.

Görevinden alınan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ise Milliyetçi ve Atatürkçü bir kişi olarak, giderek AK Parti yönetim şeklini benimseyen İYİ Parti' den alınmasının daha iyi olduğunu söyledi. Şekerdağ, "Artık İYİ Parti diye bir parti yok, Metin Ergun' u milletvekili yapmak isteyenlerin partisi var. Akşener, HDP li Demirtaş ile evinde kahvaltı yapabiliyorsa ben de İYİ Parti Kurucusu Ümit Özdağ'ı evimde misafir ederim. İYİ Parti, küçük AKP oldu. Böylesi de benim için daha iyi oldu. Dayanamayacaktım." açıklamasında bulundu.

TÜLAY SÜKÜN

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.