İtfaiyeden, Acil Durum ekiplerine eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kişi ve kuruluşlardan gelen talep üzerine yangın eğitimi vermeye devam ediyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği tarafından,...

İtfaiyeden, Acil Durum ekiplerine eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kişi ve kuruluşlardan gelen talep üzerine yangın eğitimi vermeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği tarafından, kişi ve kuruluşlardan gelen talep üzerine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personeli olan acil durum ekiplerine, yangın bilgisi, yangın söndürme malzemeleri ve uygulamaları, yangından sonra yapılacak işlemler, yangının nedenleri ve etkenleri, yangın önleyici tedbirler, yangın ve yangınların sınıflandırılması, yangın söndürme yöntemleri, söndürücü maddelerin özellikleri ve yangın söndürme cihazları, iş sağlığı ve güvenliği, itfaiyede haberleşme, ilk yardım ve kurtarma faaliyetleri konularında eğitim verildi ve uygulamalı tatbikat yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı, bugüne kadar 330 kurum ve 60 bin 70 kişiye yangın eğitimi verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Eğitimlerle kamu çalışanlarımızın yangın ve afetlerde harekât tarzını öğreterek oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeyde tutulmasını amaçlamaktayız. Kamu personelimizin afet bilincinin yükselmesi acil durumlara hazırlık konularındaki eğitim ve tatbikatlarımızın aralıksız devam edecektir.’’ dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.