İtfaiyecilerin zor görevi

Fethiye’de meydana gelen yangından itfaiyeciler bu kez mesai arkadaşlarının yanan evini kurtarmak için mücadele ettiler. Yangının söndürülebilmesi için Fethiye Belediyesi itfaiye ekipleri büyük çaba harcadı. Yangının çıktığı...

İtfaiyecilerin zor görevi

Fethiye’de meydana gelen yangından itfaiyeciler bu kez mesai arkadaşlarının yanan evini kurtarmak için mücadele ettiler. Yangının söndürülebilmesi için Fethiye Belediyesi itfaiye ekipleri büyük çaba harcadı. Yangının çıktığı evin Fethiye Belediyesi Su ve Kanalizasyon (FESKİ) şirketinde görevli belediye personeline ait olduğu anlaşıldı.

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi Deliktaş mevkiinde belediye TOKİ Evleri birinci katında dumanları gören vatandaşlar Fethiye belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. FESKİ’de görevli sucu Sami Yıldırıma ait olduğu öğrenilen evin kapalı olması nedeniyle itfaiye ekipleri maskeler takıp balkondan içeriye girerek yangına müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri yoğun dumana rağmen yangına müdahale ederken çevredeki çok sayıda vatandaşta panik içinde yangının söndürülmesini bekledi. İçerde bulunan bir miktar eşyanın yandığı ev yangını belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, ev sahibi olduğu öğrenilen FESKİ görevlisi Sami Yıldırım olay yerine geldiğinde vatandaşlar tarafından teselli edildi. Fethiye belediyesi itfaiye ekipleri ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri içersinde kimsenin oturmadığı ev yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.