İtfaiyecilerden Gürün’e ziyaret

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.İtfaiye...

İtfaiyecilerden Gürün’e ziyaret

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 300.yılı ve İtfaiye Haftası nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl ve 13 ilçe grup amiri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Raşit Çöl; “Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 314 personeli, 126 adet çeşitli özelliklere sahip aracıyla 19 istasyon ve 32 noktada Muğla ili genelinde 24 saat göreve hazırdır. İtfaiye Teşkilatımıza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve bizlerin her zaman yanında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İtfaiye Teşkilatı’nın 300.yılını, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın da kuruluşunun 1. Yılını kutladı. Başkan Gürün; “ Büyükşehir olan Muğla’da bütün ilçelerimizdeki itfaiye teşkilatlarımız Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde toplandı. Bütün ilçelerimizde çalışan İtfaiye personelimiz bu geçiş döneminden olumsuz etkilenmeyerek birlikte, uyum içinde başarıyla çalışmaktadırlar. İtfaiye teşkilatımızdan günlük raporları alıyorum. Belediyecilik anlamında bütün birimlerimizin hizmetleri önem arz ediyor ama İtfaiye Teşkilatımız 24 saat hizmet vermeye hazır ve etkin olması gereken en önemli birimlerimizin başında geliyor. Sürekli eğitim ve iç eğitiminizin yanında İtfaiye çalışanları olarak ciddiyeti, iş disiplinini davranışlarıyla da göstermeleri gerekiyor. Bir vatandaş olarak itfaiyemize olan güven duygusunu hissetmeliyim. Çok kısa sürede bütün ilçelerimizle birlikte bir takım oldular ve Muğla’ya başarıyla hizmet vermekteler. İtfaiye Haftamızı kutluyorum ve bütün itfaiye çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.