İtfaiye dar sokağa giremedi

Fethiye Kesikkapı mahallesinde bir evin giriş katında çıkan dumanlar korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Hemen itfaiye ye haber verilirken, ilk gelen itfaiye aracı sokağın dar olması, araçların park yapmış olması ve bir...

İtfaiye dar sokağa giremedi

Fethiye Kesikkapı mahallesinde bir evin giriş katında çıkan dumanlar korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Hemen itfaiye ye haber verilirken, ilk gelen itfaiye aracı sokağın dar olması, araçların park yapmış olması ve bir inşaat çalışmaları nedeniyle sokağa giremedi. Ardından küçük itfaiye aracı çağrılarak yangına müdahale edildi.

Fethiye Kesikkapı Mahallesi 61. sokakta sabah saatlerinde Cihan Tutan’a ait evin giriş katında talaşların bulunduğu depodan dumanlar yükselmeye başladı. Ev sahibi tarafından itfaiye ye haber verilirken, Çarşı Caddesi üzerinden gelen itfaiye aracı sokağın dar olması, araçların park yapmış olması ve bir inşaat çalışmaları nedeniyle sokağa giremedi. Ellerinde yangın tüpleriyle eve gelen itfaiye ekibi evin altındaki depoda yanmakta olan talaşlara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından daha küçük bir itfaiye aracı çağrıldı. Arka sokaklardan gelen küçük itfaiye aracıyla yangına müdahale edilerek soğutma çalışması yapıldı.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.