İşyerlerine yangın denetimi

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 12-17 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleştirdiği denetlemelerle halkın yoğun olarak bulunduğu iş yerlerinde yangına karşı alınan tedbirleri inceledi.Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürü Raşit...

İşyerlerine yangın denetimi

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 12-17 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleştirdiği denetlemelerle halkın yoğun olarak bulunduğu iş yerlerinde yangına karşı alınan tedbirleri inceledi.

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürü Raşit Çöl; “Bu denetlemeler binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 131. Maddesinin A fıkrasına göre yapıldı, ilimizde özel iş yerlerinde, halkın en çok girip çıktığı, büyük marketler, otel, alışveriş merkezleri, cafeler, pastaneler, dersaneler gibi umuma açık yerlerde yangına karşı alınan önlemler, yangın tüpleri, yangın merdivenlerinin kullanılabilirliği, duman dedektörleri, alarmlar denetlendi.” dedi.

Denetlemelerin Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından kurulan bir komisyon tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Raşit Çöl;  “Komisyonda Zabıta Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerimiz hazır bulundu. 12- 17 Nisan tarihleri arasında yaptığımız denetlemelerde 88 işyeri denetlendi.” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.