İŞYERİ SOYGUNCULARINDAN 3’Ü TUTUKLANDI

Muğla’ya il dışından gelerek Fethiye’de bir işyerine silahlı girip tehdit ederek para tahsil etmeye çalışan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 2 kişi savcılıktan diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.10...

İŞYERİ SOYGUNCULARINDAN 3’Ü TUTUKLANDI

Muğla’ya il dışından gelerek Fethiye’de bir işyerine silahlı girip tehdit ederek para tahsil etmeye çalışan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 2 kişi savcılıktan diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 Mayıs Salı günü il dışından Fethiye’ye gelen şüpheli şahısların bir işyerine silahlı girip tehdit ederek para tahsil etmeye çalışmaları üzerine Fethiye Kom ekipleri olaya müdahale etmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli bugün Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.

Hırsızlık olayı şüphelilerinden V.Ö, K.Ö.H, ve T.Ç tutuklandı. N.Y. ve Y.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.E.Y. ve U.D. savcılıktan serbest bırakıldı.

-OLAY

Fethiye Kom ekipleri olayı gerçekleştiren şahısları teker teker tespit edip kıskıvrak yakalanmıştı ve yapılan aramalarda bir silah ve 23 adet fişek ele geçirilmişti.

Olayla ilgili 7 şüpheli V.Ö , K.O.H , T.Ç N.Y, Y.A, A.E.Y ve U.D gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmişti.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.