İSTİKRAR VE BAŞARININ ADI İLKER CÖMERT…

Kendisini yıllardır tanırım. Muğla’da yerel medya temsilcilerinin eski isimlerindendir. Yerel medyada birçok görevi başarıyla yerine getirdi. Birçok kişinin hep İlker Ağabeyi oldu. Evet sizin de anlayacağımız üzere adından...

İSTİKRAR VE BAŞARININ ADI İLKER CÖMERT…

Kendisini yıllardır tanırım. Muğla’da yerel medya temsilcilerinin eski isimlerindendir. Yerel medyada birçok görevi başarıyla yerine getirdi. Birçok kişinin hep İlker Ağabeyi oldu. Evet sizin de anlayacağımız üzere adından bahsettiğim kişi Sevgili arkadaşım İlker Cömert.

İlker kardeşim yerel medyanın yanı sıra, çok uzun yıllar önce Muğla ve Türkiye İzciliğine de büyük hizmetler verdi. İzciliğin ilimizde ve ülkemizde gelişmesine büyük katkı verdi. Eski bir izci olarak, o dönem ki faaliyetlerimizi özellikle de kampları çok özlüyorum. Orada kurulan arkadaşlıklar çok daha samimi ve kalıcı oluyordu. İzcilik branşına katkıları nedeniyle eski bir izci olarak, Lider İzci İlker Cömert’e teşekkür ediyorum.

İlker Cömert izciliğin yanında basketbola da büyük hizmetler verdi. Şahsi girişim ve çalışmaları ile Muğla gençliğine basketbol sporunu sevdirdi. Ormanspor adıyla basketbolda çok güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Hatta 1. Basketbol liginde mücadele edilmesine ve ilimizin adının tüm Türkiye’de duyurulmasını sağladı. Hatta birkaç defa da Ormanspor’un 1. Lig maçını o dönem uydudan yayın yapan Kanal F Televizyonunda anlatmışlığım vardır. Ancak Sevgili İlker Cömert ve bu işe gönül veren kişilerin onca emekleri her zaman olduğu gibi spora hizmet edemeyen zihniyete yenik düştü ve mazide tatlı bir hatıra olarak kaldı. Şimdilerde ise yine İlker Cömert ve bir grup fedakar arkadaşı tarafından basketbol çalışmaları Karya Gençlik ve Spor Kulübü adı altında devam ediyor. Kadınlar Liginde mücadele edecek bu takıma da gönülden başarılar diliyorum.

Sevgili İlker’in bir başka başarıyla yürüttüğü görevi de Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği. Başta Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna ilimizin dahil edilmesi olmak üzere, çok sayıda ulusal ve uluslararası bisiklet yarışının ilimizde düzenlenmesinde büyük katkıları var. Bisiklet sporuna gönül veren birisi olarak Muğla’daki çok sayıda gence bu sporu profesyonelce yaptırmaya çalışıyor.

İzcilik, basketbol ve bisiklet sporuna sağladığı katkılar nedeniyle arkadaşım İlker Cömert’i kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Şimdilerde Menteşe Kaymakamlığı bünyesinde görev yapan Cömert’in ilimize sağladığı bu bütün katkıların herkese örnek olmasını dilerim. Kalın sağlıcakla…

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.