İŞTE KAHRAMAN AKDEMİR’İN HİKAYESİ

8 YAŞINDA KIZI VARMikail Zeybek-Marmaris’te çıkan orman yangınında itfaiyecilere yardım ederken hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir, yangının ilk gününde diğer vatandaşlar gibi söndürme çalışmalarına can başla...

İŞTE KAHRAMAN AKDEMİR’İN HİKAYESİ

8 YAŞINDA KIZI VAR

Mikail Zeybek-

Marmaris’te çıkan orman yangınında itfaiyecilere yardım ederken hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir, yangının ilk gününde diğer vatandaşlar gibi söndürme çalışmalarına can başla destek verdi. Akdemir, yangının ilk çıktığı alanın hemen arka tarafında bulunan Asparan mevkisinde söndürme çalışmalarını sürdüren itfaiye ekiplerine motosikletiyle içme suyu götürürken alevlerin arasında kalarak yaşamını yitirdi. Alevlerin büyümesiyle arada kalan Akdemir’in yanarak mı yoksa dumandan zehirlenerek mi hayatını kaybettiği otopsi raporunun ardından belirlenecek.

8 YAŞINDA KIZI VAR

Eşinden ayrı yaşayan ve 8 yaşında Melisa isminde çocuğu olan Akdemir Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşıyor.  Marmaris’te bir otelde çalışıyordu. 27 Haziran İçmeler mevkisinde çıkan 25 hektar alanın kül olduğu yangında da söndürme çalışmalarında da aktif rol almıştı.

CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINA MÜTAAKİP KALDIRILACAK

Otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumunda bulunan Akdemir’in cenazesi ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.