İstanköy Heyeti’nden Bodrum’a ziyaret

Bodrum'a en yakın Yunan adası olan Kos'tan (İstanköy'den) gelen heyet, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüştü. Kos Belediye Başkan Vekili Nasta Hanidis, beraberindeki Kos Ticaret ve Turizm Odası Başkanı Dimitris Sorantis,...

İstanköy Heyeti’nden Bodrum’a ziyaret

Bodrum'a en yakın Yunan adası olan Kos'tan (İstanköy'den) gelen heyet, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüştü. Kos Belediye Başkan Vekili Nasta Hanidis, beraberindeki Kos Ticaret ve Turizm Odası Başkanı Dimitris Sorantis, 12 Adalar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başkanı Stergios Giallizis'ten oluşan Kos heyeti eşliğinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkanlar "Bodrum", "Milas" ve "Kos"u içine alacak bir yemek festivali yapmak istediklerini belirttiler.

Kos Belediye Başkan Vekili Nasta Hanidis; Milas, Kos ve Bodrum üçgeninde düzenlenmesi planlanan yemek festivalinin bölge açısından önemli olduğunu ifade ederek "Biz Kos Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin bölge turizmine, bölge ekonomisine katkısı olduğunu düşünüyoruz. Bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Bu vesileyle Mehmet Kocadon'a yeni görevinde de başarılar diliyoruz" dedi.

Kocadon: Turistler gidince sadece ikimiz kalıyoruz

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "İstanköylü bir babanın oğlu olarak, İstanköy-Bodrum İşbirliğini en yüksek seviyede tutmak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Özellikle halkın da içinde bulunacağı sosyal projelerin altına imza atmak için hazırız. Kos-Bodrum işbirliği, Yunan-Türk işbirliğinin de başlangıcı olacak. Turistler gittiği zaman sadece ikimiz kalıyoruz burada. Dolayısıyla ekonomiyi güçlendirmek amacıyla bu tarz projeler yapmalıyız. Bodrum olarak da her zaman destekleriz." dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.