İŞSİZLİKTEN KENDİNİ BIÇAKLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda (Muğla Valiliği önü) İ.Ş. isimli bir vatandaş kendini boynundan bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan...

İŞSİZLİKTEN KENDİNİ BIÇAKLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda (Muğla Valiliği önü) İ.Ş. isimli bir vatandaş kendini boynundan bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan İ.Ş, işsizlikten yakınarak, “Bana bir iş vermediniz. Ben şov yapmıyorum. Uçan kuşa borcum var” dedi.

Sinem Karakaya

Menteşe’de Muğla Valiliği önünde İ.Ş. isimli bir vatandaş kendini boynundan bıçaklayarak işsizlik nedeniyle intihar girişiminde bulundu.

Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan İ.Ş, "Bana bir iş vermediniz. Ben şov yapmıyorum. Uçan kusa borcum var. Ben rezil oldum. Buraya sesimi duyurmaya geldim. Kimin hakkı varsa helal etsin. Çalışmak istedim is vermediler” diye bağırdı.

Daha sonra olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından sakinleştirilemeyen vatandaş zorla hastanede kaldırılırken, hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.