İspirli’den son mektup

Marmaris İlçesi’ne bağlı Beldibi Beldesi’nin MHP’li Belediye Başkanı İdris İspirli,Beldibili vatandaşlarına son kez mektup yolladı.On yıldır Beldibi Belediye Başkanlığı görevini yürüten İdris İspirli, belde yaşayanlarını...

İspirli’den son mektup

Marmaris İlçesi’ne bağlı Beldibi Beldesi’nin MHP’li Belediye Başkanı İdris İspirli,Beldibili vatandaşlarına son kez mektup yolladı.

On yıldır Beldibi Belediye Başkanlığı görevini yürüten İdris İspirli, belde yaşayanlarını bilgilendirmek amacıyla çeşitli zamanlarda yazdığı mektuplara bir yenisini daha ekledi. İspirli, beldenin 30 mart yerel seçimler sonrası Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüşeceğinden , belde yaşayanlarına son kez mektup yazdı. Geçtiğimiz günlerde MHP’den Marmaris Belediye Başkanı adayı olmayacağını açıklayan Başkan İspirli, mektubunda, “Son mektubum Beldibi’nde 3500 haneye dağıtılmış olup, ben bu şekilde Beldibili vatandaşlara karşı bir görevimi daha tamamlamış bulunuyorum. Bundan sonraki süreç için neylerse Mevlam eyler, neylerse güzel eyler” sözüyle vatandaşlarına veda etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.