İspanyolca öğrendiler

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından başlatılan ücretsiz Pratik İspanyolca Eğitimi sona erdi. Eğitime katılarak başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. Sertifikalarını Bodrum Belediye...

İspanyolca öğrendiler

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından başlatılan ücretsiz Pratik İspanyolca Eğitimi sona erdi. Eğitime katılarak başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. Sertifikalarını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un elinden alan kursiyerler böyle bir kursun açılmasını sağlayan başta Başkan Mehmet Kocadon'a, ayrıca İspanyolca kurs eğitmeni Franci Solano ve eğitim boyunca kendilerine yardımcı olan Bodrum Belediyesi KADEM sorumlusu Asu Kösemen'e teşekkür ettiler.

Pratik İspanyolca Eğitimini başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazananları tebrik eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kendisi gibi mücadele etme gücünü içinde hisseden ve son ders saatine kadar devamlılıklarını sürdürerek bu başarıya imza atanlara teşekkür etti.

Başkan Mehmet Kocadon, yaptığı açıklamada, “Buraya geldim, çünkü sizlerle tanışmak istedim. Ben de mücadele etmeyi seven ve hiç bir zorluk karşısında pes etmeyen biriyim. Bu sıcak havalarda buraya gelerek kursu tamamladığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaklaşık iki buçuk ay süren eğitimlerde ücret almadan gönüllü olarak eğitmenlik yapan Franci Solano'ya bu fedakarlığından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.Venezuella vatandaşı olan ve Bodrum'da yaşayan Solano; Bodrum'u ve Türkleri çok sevdiğini belirterek Pratik İspanyolca Eğitimi'nde severek görev aldığını söyledi ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un bu nazik hediyesini mutlulukla kabul ettiğini belirtti.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.