İskandinavların Bodrum ilgisi

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’ndan sonra Hindistan, Danimarka,Polonya,irlanda ve İstanbul EMITT fuarlarında Bodrum’u tanıttı.Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon,...

İskandinavların Bodrum ilgisi

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’ndan sonra Hindistan, Danimarka,Polonya,irlanda ve İstanbul EMITT fuarlarında Bodrum’u tanıttı.

Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nda 70 metrekarelik özel stant da başarılı bir tanıtım gerçekleştiren BOYTAV’ın yeni pazarlar bulmak amacıyla Hindistan’ın Yeni Delhi kentinde 16-18 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen Yeni Delhi Güney Asya Seyahat ve Turizm Fuarında (Satte) BOYTAV üyesi Doruk Aktoprak tarafından temsil edildiğini belirtti.

Kocadon Bodrum’a son 3 yılda İskandinav ülkelerinden gelen turist sayısının 16 binden 85 bine çıktığını, 2013 yılında İskandinavya dan gelen turist sayısının 105 binin üzerine çıkartmak için Kopenhag Ferıe Bella Turizm Fuarında Scanway, Detur ve Bravo Tur operatörleriyle görüşmeler yapılarak fuar ziyaretçilerine doğrudan tanıtım yapıldığını açıkladı.

Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada "Her yıl istikrarlı bir sayıda devam eden İrlanda ve Polonya dan gelen turist sayısının arttırılması amacıyla 24-26 ocak 2013 tarihlerinde Varşova da düzenlenen ITM Varşova Turizm Fuarı ve 25-27 ocak 2013 tarihlerinde Dublin de düzenlenen Dublin World Holiday Show fuarına katıldık. Aynı tarihlerde İstanbul da yapılan EMİTT turizm fuarında Bodrum tanıtımının 100 metrekarelik özel bir stantda her yıl olduğu gibi Bodrum Ticaret Odasının organizasyonuyla yapıldı. Yurt dışından gelecek turistlerin yanın da iç turizme de büyük önem verdik" dedi.

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Şubat ayı içerisinde de Belçika,İtalya,Çek Cumhuriyeti ve Sırbistan'da yapılacak olan turizm fuarlarına katılacak.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.