İşitme Engelli sporculardan Gürün’e ziyaret

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mesut Yıldırım, başkan yardımcısı Şevket Türkmen ve tercümanları...

İşitme Engelli sporculardan Gürün’e ziyaret

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mesut Yıldırım, başkan yardımcısı Şevket Türkmen ve tercümanları Saadet Vatansev Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı ve yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Muğla ili genelinde engelli vatandaşlarımızın sayısının belirlenmesi ve engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşam içerisinde varolmaları için büyükşehir belediyesi bünyesinde de çalışmalar yapıyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde engelli çocuklarımız için yaz döneminde spor eğitimleri başlattık. Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü de voleybol, basketbol, futsal, güreş branşlarında işitme engelli sporcuları bir araya getiriyor. Engelli vatandaşlarımızın arkadaşlarıyla spor yapabildikleri, sosyalleştikleri alanlar arttırılmalı özellikle işitme engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda kendilerini sağlıklı bireyler gibi hissetmeleri için işaret dilinin diğer vatandaşlarımız arasında yaygınlaşmasına ihtiyaç var.” dedi.

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gürün, engellere aldırmadan spor yapan sporcuların hepsine başarılar diledi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.