İşitme engelli kıza ev ve cihaz

İşitme Engelli Yerkesik İlkokulu öğrencisi Irmak Soner’e Muğla Gönül Elçileri ve Muğla Gönül Dostları Grubu sahip çıktı.Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan...

İşitme engelli kıza ev ve cihaz

İşitme Engelli Yerkesik İlkokulu öğrencisi Irmak Soner’e Muğla Gönül Elçileri ve Muğla Gönül Dostları Grubu sahip çıktı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Vali Amir Çiçek’in eşi Sayın Hülya Çiçek tarafından temin edilen işitme cihazı minik Irmak’a hediye edildi.

Muğla Gönül Dostları grubu tarafından işitme cihazı için yardım toplanmaya başlandı. Ancak cihazın temin edilmesi ile toplanan yardımın ailenin evinin koşullarının iyileştirmesinde kullanılmasına karar verildi. Marmarisli hayırseverler ve Yerkesik İlköğretim Okulu öğretmenlerinin katkılarıyla aileye prefabrik ev hediye edildi.

İşitme cihazı ve prefabrik ev, Muğla Valisi Amir Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mansur Harmandar’ın eşi Suzan Harmandar, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve Eşi Hatice Arslan’ın katıldığı tören ile aileye teslim edildi.

Törende yaptığı konuşmada toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan Vali Amir Çiçek “Devlet olarak tabiki kurumlarımız yardım elini uzatmaktadır. Ancak Sivil toplumun kendiliğinden harekete geçerek böyle yardım faaliyetlerinde bulunmaları daha da önemlidir. Böyle duyarlı vatandaşlarımız olmasından dolayı çok mutluyum. Sebep olan, katkısı olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Böyle bir yardıma vesile olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Muğla Sıtkı Koman Üniversitesi Marmaris Uygulama Oteli Müdürü Zekeriya Bingöl süreci kısaca anlatarak “Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.